Гірська

Порода перепелыць Гірська мешкають у передгір’ях і на горах далекого заходу у заростях манзаніти. Гірських перепелів часто не помічають, тому що вони тримаються густого покриву; при наближенні вони часто нерухомо сидять у кущах, де їх дуже важко помітити. Вони стають більш помітними навесні, коли багаті позиви самців, що даються з великими інтервалами, лунають по схилах.

Принципи годування

Має широкий спектр прийомів годівлі. Збирає предмети з землі, часто дряпаючись серед листової підстилки; використовують ноги для риття цибулин; лазить по чагарниках і деревах, щоб збирати ягоди, листя; стрибає з землі, щоб досягти насіння та ягід у низьких рослин.

Яйця

9-10, іноді 6-15. Мають окрашення від кремово-білого до блідо-коричневого. Інкубація, мабуть, обох статей (самки можуть зробити більше), приблизно 24 дні. Молоді: Пухнасті молодняки залишають гніздо незабаром після висиджування; доглядають обоє батьків і ведуть їжу, але молоді годують себе. Батьки дуже активно захищають молодняк, виставляючи відволікаючі прояви, щоб заманити хижаків. Розвиток молодих та вік при першому польоті мало відомий. Зазвичай один виводок на рік, іноді два при низькому підвищенні або в дуже хороших умовах.

Дієта

Включає насіння, цибулини, листя, ягоди, комах. Дієта залежить від сезону. Харчується великою кількістю насіння, цибулин, жолудів; неабияка кількість зеленого листя, квітів, ягід; також деякі комахи, грибки.

Гніздування

Самці закликають у розмножувальний сезон захищати територію. У залицянні чоловіки стикаються з самкою, пушить пір’я, опускають крила. Місце гніздування знаходиться на землі в щільному покриві, зазвичай його захищають чагарник, зруб або кущ трави. Гніздо - це неглибоке западини, вистелене травою, сосновою хвоєю, листям, пір’ям.

 

73