Пріганська (Priangan)

Також відомий як: Гарут

Прінган знаходиться на заході Ява, Індонезія. Порода використовується, головним чином, для боротьби з бараном та м'ясом. Це різноманітні яванські тонкохвості. Деякі ознаки полягають у тому, що розведення африканців та меринос введено в XIX столітті. Вони зазвичай бувають чорними або притчами, іноді люди стають сірими або засмагані. Чоловіки рогатої худоби та опитані самки (без рогів). Людям часто не вистачає зовнішніх вух.

39